WebPiac Programcsomag

Piac, vásár üzemeltető szoftver

Széleskörű digitális támogatás a piacok üzemeltetésében!

WebPiac Programcsomag - Piac, Vásár Üzemeltető Szoftver
Felkeltette érdeklődését a WebPiac Programcsomag? Kérje ingyenes rendszerbemutatónkat!
Ugrás a lap tetejére!

Mi a WebPiac, piac üzemeltető szoftver?

A WebPiac programcsomag egy piacok és vásárok üzemeltetésére fejlesztett, több alkalmazásból álló informatikai rendszer, mely korszerű digitális háttértámogatást tud nyújtani a piac üzemeltetését végző szervezetnek. A WebPiac segítségével lehetőség van több piaci helyszín, többféle vásártípus (élelmiszerpiac, virágpiac, nagybani piac stb.) kezelésére, akár előre meghatározott vásárterv alapján is. A rendszer a piaci helyek nyilvántartását, bérbe adását, vagy a bizonylatok számvitelileg pontos kiadását, nyilvántartását is segítheti, de a gyűjtött adatokból percre pontos kimutatásokat, állapotokat tud mutatni a piacot menedzselő munkatársak számára. A WebPiac teljes körű partnerkezeléssel és NAV kompatibilis számlázás funkcióval segít az ügyviteli munkát.

Hogyan működik a WebPiac, piac üzemeltető szoftver?

A piacot ellenőrző, felügyelő munkatársak az Android alapú piacfelügyeleti alkalmazás segítségével ellenőrizhetik a piacon értékesítők jogosultságait. A piacfelügyelők online, könnyen áttekinthető térképen tudják ellenőrizni a helyek foglaltságát. A hiányzó jogosultságok, helyjegyek a piaci standoknál is kiadhatók, és a szükséges bizonylatok a rendszerhez kapcsolt mobilnyomtatók segítségével a helyszínen elkészíthetők.

WebPiac Programcsomag - Android alapú piacfelügyeleti alkalmazás - Bejelentkezés
WebPiac Programcsomag - Android alapú piacfelügyeleti alkalmazás - Számlakezelés
WebPiac Programcsomag - Android alapú piacfelügyeleti szoftver

A piacfelügyelők által gyűjtött és rögzített adatok, az értékesített jegyek, a kiállított számlák, a WebPiac központi adatbázisába kerülnek. Az adatok egy webes, ügyviteli felületen - az ügyviteli alkalmazásban - érhetők el a piacot menedzselő munkatársak számára. Itt információt kaphatnak a menedzselt piacok / piaci részek aktuális állapotáról, foglaltságáról, forgalmáról, de lehetőségük van helybiztosítások és helyjegyek értékesítésére, pénztárkezelésre, vagy vezetői információk lekérdezésére is. A WebPiac széleskörű partnerkezelési funkcióval is rendelkezik, így a számlák, vagy helybiztosítások kiállítása könnyen és gyorsan történhet.

WebPiac Programcsomag - Web alapú ügyviteli szoftver - Partnerkezelés
WebPiac Programcsomag - Web alapú ügyviteli szoftver - Partnerkezelés
WebPiac Programcsomag - Web alapú ügyviteli szoftver

A WebPiac Programcsomag főbb jellemzői

A WebPiac, Programcsomag két fő részre bontható: Egyfelől a piacfelügyelők által használt Android alapú piacfelügyeleti alkalmazásra, másfelől egy böngészőből elérhető ügyviteli alkalmazásra amit a piacot menedzselő munkatársak használnak. A két rész főbb jellemzői támpontokat adhatnak a WebPiac felhasználhatóságát és hatékonyságát illetően:

WebPiac Programcsomag - Piac menedzsment program szerkezeti felépítés
WebPiac Programcsomag - Piac menedzsment program szerkezeti felépítés

Piacfelügyeleti alkalmazás

Könnyű navigáció az előre feltöltött piaci alaprajzok alapján

Helyszíni jegy, vagy egyéb tétel értékesítés

Bizonylatok (számla, forgalmi napló) előállítása helyszínenmobilnyomtató segítségével

Piaci helyek ellenőrzése, helyet biztosító partner ellenőrzése

Android alapú alkalmazás, könnyen átlátható és kezelhető felület

Ügyviteli alkalmazás

Több piaci helyszín és piactípus kezelése

Könnyű navigáció az előre feltöltött piaci alaprajzok alapján

Bérlet és helyjegy értékesítés a legújabb számviteli előírások szerint

Partnerek nyilvántartása

Előre paraméterezhető vásárnaptár

Folyamatos kapcsolat a számla készítő piacfelügyeleti alkalmazásokkal

Pénztárkezelés napi, havi zárási lehetőségekkel

Vezetői információk, statisztikák előállítása

Böngészőből futtatható, könnyen átlátható webes felület

Funkcionalitás

Partnerkezelés

Ahhoz, hogy a piacon értékesítő személyek és a piaci üzemeltetés közötti üzleti tevékenységet minél hatékonyabban lehessen üzemeltetni a WebPiac rendszere partnerkezelési funkcionalitással is rendelkezik. Ez a funkció lehetőséget biztosít a partnerek adatainak széleskörű és biztonságos nyilvántartására, kezelésére, ami a számla kiállításánál, vagy egy helybiztosítási kérelem helyhez kötésénél többszörösére gyorsítja az ügyintézés sebességét.

Helybiztosítások kezelése

A WebPiac Programcsomag lehetőséget biztosít meghatározott piaci helyekre, meghatározott partnernek történő helybiztosítások értékesítésére, adatok összerendelésére. A helybiztosítások olyan jogosultságok, melynek birtokában egy partner elsődlegesen jogosult az adott helyen, adott időben történő árusításra. A helybiztosítás adott esetben nem mentesít a helyjegy megvétele alól, csak jogot indikál arra, hogy a partner előre meghatározott időszakban, adott helyen árusíthat. A funkció az előre betáplált, piaci alaprajz alapján működő vizuális helyválasztó funkciójának segítségével könnyen azonosíthatók a piaci helyek, amivel dolgozni szeretnénk. A kiválasztott piaci helyre és partnerhez néhány kattintással vihetünk fel helybiztosítást.

Számlázás

A WebPiac Programcsomagon belül a piacfelügyeleti alkalmazás és az ügyviteli alkalmazás is lehetőséget biztosít arra, hogy meghatározott partnernek, adott piaci helyre, vagy helyekre valamilyen jogosultságot értékesítsünk. A választható jogosultságok köre jelenleg a helybiztosításra, helyjegyre, a felépítményfelárra, valamint az egyéb díjakra, és pótdíjakra korlátozódik. A helyek kiválasztása az előre betáplált, piaci alaprajz alapján működő vizuális helyválasztó funkció segítségével történik, a partnereket egyszerűen működő keresővel választhatjuk ki. A kívánt tételeket, jogosultságokat a számlára helyezve a WebPiac elkészíti a számlát. A rendszer fel van készítve az adóhatósággal való számviteli kommunikációra is a szükséges interfészen keresztül, így az elkészült számla azonnal a NAV rendszerébe is bekerül.

Pénztárkezelés

A pénzügyi funkcionalitások egyik fontos eleme a pénztárkezelés, mely természetesen része a WebPiac programcsomagnak is.

Vezetői statisztikák

A WebPiac programcsomag számos statisztikát bocsát a piacot üzemeltető szervezet vezetőinek rendelkezésére, amiknek segítségével a vezetők a döntéshozatal számára értékes információkhoz juthatnak hozzá. A WebPiac kimutatásokat közölhet értékesített helypénzekről, helybiztosításokról, napi készpénzes, illetve bankkártyás fizetések értékéről, vagy akár a különböző piacok foglaltsági statisztikáiról.

Piac, vagy vásárnaptár

A piac, vagy vásárnaptár segítségével egy felületen, átlátható módon lehet megtekinteni egy egész évre vonatkoztatva, hogy melyik napon milyen piacok, vásárok lesznek megrendezve. A vásárnaptár napjaira ráállva információt kaphatunk a napra rögzített piaci típusokról, azok pontos helyszínéről. A vásárnaptár segíthet megtervezni az üzemeltetéshez szükséges emberi és egyéb erőforrásokat.

Technikai követelmények

A WebPiac Programcsomag többféle szoftverkomponensből álló rendszer, mely futtatása eltérő eszközöket igényel. Az eszközpark követelményeinek meghatározásában és az eszközök beszerzési forrásainak megadásával cégünk szakemberei készséggel tudnak segítséget nyújtani. Az alábbiakban részletezzük a WebPiac Programcsomag szoftverkomponenseinek technikai követelményeit és általunk támogatott eszközökre is javaslatot teszünk.

Piacfelügyeleti alkalmazás

Minimális

 • Android alapú tablet
 • Android 8.0 vagy újabb
 • Legalább 480x800 dpi felbontás
 • Legalább 1 GB RAM
 • Legalább 1 GHz (dualCore) CPU
 • 3G/4G/5G támogatás
 • GPS
 • Bluetooth

Ajánlott

 • Android alapú tablet
 • Android 11 vagy újabb
 • Legalább 480x800 dpi felbontás
 • Legalább 1 GB RAM
 • Legalább 2 GHz CPU
 • 3G/4G/5G támogatás
 • GPS
 • Bluetooth

Adatátvitel

SIM kártya adatcsomag szolgáltatás. Az utcai ellenőrző alkalmazást futtató készülékek szolgáltatófüggetlen adatcsomagokat használhatnak, legalább 5 GB/hónap adatforgalommal.

Az alábbi eszközök már bizonyítottak

Tabletek: Samsung Galaxy Tab
Mobil hőnyomtatók: Zebra ZQ 320, DATECS DPP 350

Mi érdekelte ügyfeleinket?

Az alábbi kérdéseket gyakran nekünk szegezik, ha valaki érdeklődik a WebPiac Programcsomagunk iránt. Önben is felmerültek ezek a kérdések?

Van-e a MININFORM Kft-nek telefonos ügyfélszolgálata?

Természetesen igen. Munkanapokon 8-16 óra között felkészült kollégák várják ügyfeleink hívását.

A piaci felügyelők által használt tabletet mennyire tudják a felhasználók saját céljaikra használni (internetezés, chatelés, stb…)?

A WebPiac Programcsomag futtatására használt tablet a programcsomag feltelepítése után is szabadon használható, azon más alkalmazás futtatása is engedélyezett.

A piaci felügyelők által használt tablet mobil szolgáltatójára van-e megkötés, vagy szabadon választható?

A WebPiac Programcsomag futtatására használt tablet bármely Magyarországi szolgáltató (Telekom, Vodafone, Yettel) SIM kártyája használható.

A WebPiac Programcsomag tudja-e kezelni az egyszerűsített számla formátumot?

A piaci felügyelők által használt android alkalmazás egyszerűsített számla formátumot állít elő.

A WebPiac Programcsomag használatához digitális térkép szükséges-e?

A WebPiac Programcsomagba feltöltött térképes alaprajz nem kívánja meg a digitális előtervezést.

A WebPiac Programcsomag használatához szükséges-e a piaci helyek azonosíthatósága?

A WebPiac Programcsomag szervezett piaci struktúrát igényel, fontos a piaci helyek azonosíthatósága, számozottsága.

Miért válassza a WebPiac Programcsomagot?

Jegyárusítás, eladók ellenőrzése a helyszínen

Könnyen átlátható ügyviteli felület

Több piaci helyszín kezelése

Szervezetre szabható kialakítás

Értékes vezetői információk a piac működéséről, forgalmáról

Ügyfélszolgálat és teljes körű terméktámogatás

WebPiac Programcsomag - Piac, Vásár Üzemeltető Szoftver

Miért válassza a Mininformot?

Teljeskörű
Üzemeltetői
Támogatás
Azonnali,
akár telefonos
segítségnyújtás
Rugalmas
Felhasználói
Igénykezelés

Felkeltettük érdeklődését?

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy bővebb információkkal szolgálhassunk rendszerünkkel kapcsolatban!

Alábbi űrlapunk kitöltésével kérje ingyenes rendszerbemutatónkat, ahol munkatársunkkal megbeszélheti az Ön által irányított szervezet egyedi igényeit!


Rendszerbemutató kérése