Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi webes, mobil, vagy asztali alkalmazások az Ön cégének!

Álmodja meg egyedi szoftverét, és bízza ránk a megvalósítást!

Felkeltettük érdeklődését egyedi szoftverfejlesztési ajánlatunkkal? Kérje ingyenes konzultációnkat!
Ugrás a lap tetejére!

Milyen típusú egyedi szoftvereket fejlesztünk?

Mi a Mininform Kft.-nél már több, mint 25 éve fejlesztünk egyedi szoftvereket főként önkormányzatok részére. Ahhoz, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni széles palettán mozog azon platformok száma, melyeken egyedi szoftvermegoldásainkat kínáljuk ügyfeleink részére. Mobil, asztali és webes megoldásokat, vagy ezek kombinációit is elkészítjük, igény szerint.

Egyedi, webes szoftverek, alkalmazások fejlesztése

Webes alkalmazások

A böngészőben futtatható alkalmazások nagy előnye, hogy a kliens oldalon csak egy böngészőre van szükség. Ilyen módon komplett ügyviteli rendszerek készíthetők, a megrendelő igényei alapján.

Érdekel
Egyedi, mobil szoftverek, applikációk fejlesztése

Mobil alkalmazások

Az okoseszközök adta mobilitási előnyöknek köszönhetően az egyedi mobilalkalmazások fejlesztése mára meghódította a piacot. Android alapú fejlesztési igényével keressen bennünket bizalommal!

Érdekel
Egyedi, asztali (desktop) szoftverek, programok fejlesztése

Asztali alkalmazások

Az asztali, vagy desktop alkalmazásokkal olyan modern alkalmazást fejleszthetünk, mely ki tudja használni a futtató operációs rendszer erőforrásait is. Windows alapú asztali alkalmazások fejlesztési igényeivel keressen bennünket bizalommal!

Érdekel

Az egyedi szoftverfejlesztés folyamata

Ahhoz, hogy munkatársaink egy a célnak leginkább megfelelő szoftvert tudjanak készíteni ügyfeleink számára, fontosnak tartjuk bevált munkafolyamataink alkalmazását. Az alábbi felsorolás Önnek is segítségére lehet, hogy egyedi szoftverekkel kapcsolatos álmait gondolatokba öltse:

#1

Feladat
megismerése

Kötetlen beszélgetés, annak érdekében, hogy részleteiben is megismerhessük ügyfelünk munkafolyamatát, melyet az általunk készített szoftverrel kíván helyettesíteni, támogatni.

#2

Igényfelmérés

Ebben a lépésben pontosítjuk, hogy milyen megoldásra lenne szükség a probléma megoldásához, illetve, hogy ügyfeleink hogyan tudnának a leghatékonyabban együtt dolgozni az készülő szoftverrel.

#3

Tervezés

A tervezést a pontos igények alapján végezzük, aminek végén a kivitelezést csak akkor kezdjük el, ha az általunk felvázolt koncepció minden szegletében elfogadást nyer, így Ön a legjobb megoldást fogja kapni.

#4

Kivitelezés

Az egyeztetett tervek alapján fizikai testet kapnak az addig csak a tervezőasztalon létező koncepciók. A folyamat talán legizgalmasabb része. A kivitelezést nagy projekt esetén részekre is bonthatjuk.

#5

Bevezetés,
oktatás

A fejlesztés elkészültével, kiemelt hangsúlyt fektetünk annak bevezetésre, a rendszer használatának megtanítására.

#6

Utánkövetés

A szoftverek életciklusa nem áll meg, amikor egy fejlesztés elkészül, hiszen amellett, hogy egy szoftver karbantartása is elengedhetetlen, újabb és újabb ötletek merülhetnek fel, amik megvalósítására mi készen állunk.

Miért válassza a Mininformot?

Teljeskörű
Üzemeltetői
Támogatás
Azonnali,
akár telefonos
segítségnyújtás
Rugalmas
Felhasználói
Igénykezelés
Szegedi Közlekedési Kft

Fejlesztési igényeinkre bármikor nyitottak és igyekeznek azt a legrövidebb időn belül, az elvárásainknak megfelelően megvalósítani, ezáltal előmozdítva feladataink ellátásának hatékonyságát.


Felkeltettük érdeklődését?

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy bővebb információkkal szolgálhassunk rendszerünkkel kapcsolatban!

Alábbi űrlapunk kitöltésével kérje ingyenes konzultációnkat, ahol munkatársunkkal megbeszélheti az Ön által elképzelt egyedi szoftver megvalósíthatóságának lépéseit!

A következő típusú egyedi szoftverben gondolkodom (Mind / Egyik sem):

Konzultáció kérése